Snabbt bredband via fibernätet

Fiber

Anslut dig till fibernätet och få en snabb, stabil och framtidssäker bredbandsuppkoppling redan idag samt nya möjligheter för digital tv och telefoni.

Vi planerar att ansluta de återstående områdena till fibernätet under 2017-2018. Utbyggnaden sker löpande i Höganäs kommun på landsbygd och i samhällen utifrån inskickade avtal och tillgänglighet. Återstående områden ansluts oavsett anslutningsgrad. Du kommer alltså 100% garanterat att bli ansluten till Höganäs öppna fibernät om du skickar in ditt fiberavtal till oss.

 

Har du fått ett erbjudande om anslutning fibernätet?

Skicka in ditt avtal för att beställa och läs mer under aktuella fiberområden.

 

Bor du i ett område som ännu inte anslutits?
Vi har ökat takten för fiberutbyggnaden och du kommer att få ett erbjudande om anslutning senast 2018. 

 

Fiber för företag, BRF och svarfiber

Läs mer om fiber för företag

Bredbandsbolaget drar sig ur Höganäs.

Bredbandsbolaget har meddelat oss att de inte kommer att gräva i de tänkta områdena i centrala Höganäs. De har meddelat sina berörda kunder och uppmanat dem att ta kontakt med oss och beställa en anslutning till Höganäs Öppna fibernät istället.

Du som beställt bredband från Bredbandsbolaget måste höra av dig till Höganäs Energi och teckna ett avtal snarast för att anslutas till Höganäs Öppna fibernät under kampanjperioden. Kontakta Höganäs Energi på kundservice.fiber@hoganas.se, besök oss personligen på Verkstadsgatan 13C i Höganäs eller ring 042 - 33 74 00.

 

I vissa områden pågår grävarbetet för fullt och där är det viktigt att du kontaktar oss omgående för att skicka in ett avtal. Annars går du miste om kampanjpriset och kommer endast kunna efteransluta dig till ett högre pris framöver.

Beställ tjänster för bredband, tv och telefon

Läs mer

Se fler informationsfilmer

Frågor & Svar

Informationsmaterial

Hjälp med installation

Grävhjälp

Fiber för fastighetsägare

Oberoende av väder och vind

De familjer som tycker det är krångligt eller dyrt att installera fiber vill jag ge rådet att tänka om. För det medför så många positiva effekter som du kanske inte tänkt på tidigare med tillgänglighet, kvalitet och att det är oberoende av väder och vind.

Mi, pensionär
Kundservice

Kontakta oss för hjälp eller råd.

Ring 042-33 74 00
Mejla kundservice.el@hoganas.se
Besök Verkstadsgatan 13C i Höganäs

Driftinformation

Vid driftstörningar informeras du via webben, Facebook och sms.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/IconBlurb.cshtml)

Fiber för företag